Тусовка

Новая тема Список тем ПравилаУчастники:|||||: АрхивRSS

порекомендувати юристів у Києві

11.08.2026 в 18:07
Jannxx x3 Ответить
Хто може порекомендувати юристів у Києві, які займаються оформленням поділу нерухомості? Бажано, щоб компанія мала досвід із різними об’єктами квартири, приватні будинки, земельні ділянки. Потрібен повний супровід, бо самостійно розбиратися у всіх нюансах немає можливості.
11.08.2026 в 20:50
Semenn x3 Ответить
З власного досвіду можу сказати питання поділу нерухомості краще не вирішувати самостійно, бо там багато нюансів. Я звертався до https://podil-neruhomosti.com.ua/ для оформлення поділу і залишився задоволений результатом. У них є досвід із різними об’єктами, не тільки квартирами, а й будинками та іншою нерухомістю. Мені важливо було, щоб компанія займалася всім комплексно, а не просто дала список, що робити. Вони допомогли пройти весь процес спокійно і без зайвих проблем. Якщо хтось шукає спеціалістів у Києві та області можу рекомендувати їх зі свого досвіду.

Последние обсуждаемые темы на этом форуме: Ответов Автор Обновлено
Chet eldan turib O‘zbekistonga texnika buyurtma qilish mumkinmi? 2 Emmie Сегодня в 17:54
Avantris
Кейтеринг 0 Хиросима Сегодня в 17:33
Хиросима
Chet eldan turib O‘zbekistonda texnika buyurtma qilsa bo‘ladimi? 2 Avantris Сегодня в 14:19
Emmie
Рейтинг проверенных МФО 1 kozhevnickova Сегодня в 09:15
Kaselt
Доставка цветов 1 ЦуньЛин Вчера в 18:51
Хиросима